Als klein meisje wilde ik al graag met andere kinderen spelen en ontdekken. Voordat ik oud genoeg was voor de kleuterschool, stond ik dagelijks voor het hek te kijken naar al die kinderen die daar op het schoolplein speelden. Ik kon niet wachten om daarbij te zijn. Toen al ging ik het onbekende niet uit de weg. In de zandbak met andere kindje was ik de peacekeeper. Ik zorgde ervoor dat iedereen zich fijn voelde en dat iedereen met elkaar kon spelen. Geen onderscheid in achtergrond of uiterlijk. Iedereen was welkom! Een geboren spaceholder!

Op zeer jonge leeftijd heb ik al vroeg onveiligheid ervaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op latere leeftijd moeite had met vertrouwen en voelde veel angsten. Ik was mijn natuurlijke sparkel kwijt en droeg maskers. In relationele sferen vond ik het moeilijk om grenzen aan te geven en zocht veel troost in meerdere vormen van verdoving. Dit zorgde geregeld voor moeilijke situaties. Ik was erg onzeker en vond het moeilijk om aansluiting te maken vanuit mijn ware zelf. Ik wist niet eens wie ik was. Veel zelfverwijten en zelfafwijzing stonden centraal in mijn jongere jaren. Ik verwarde aandacht en interesse van anderen vaak met liefde en aanhankelijkheid, waardoor ik mij vaak onbegrepen heb gevoeld. Ik wilde altijd aan hoge eisen voldoen en voelde mij nooit goed genoeg. De pijnlijke gevoelens onderdrukte ik dan ook vaak met verdovende middelen zoals drugs en alcohol. Maar ook met eten, werken, spullen etc. Allemaal om maar niet te hoeven voelen. In deze periode heb ik veel mogen leren en ervaren wat voor mij belangrijk was en nog steeds is. Ik heb veel mooie mensen ontmoet die mij ook inspireerden.

“Ik verwarde aandacht en interesse van anderen vaak met liefde.”

Het moederschap vond ik heel intens en ik cijferde mijzelf in die periode helemaal weg. Na de komst van mijn derde kindje ben ik meer voor mijzelf gaan zorgen. Ik wilde beter voor mijn lijf zorgen en ook voor mijn mind. Betere voeding en mijn lichaam sterk maken door te sporten. Na het lezen van een inspirerend boek heb ik me aangemeld voor een transformatie retraite in zuid Frankrijk. Dit veranderde alles.

En nu zo’n 8 jaren verder heb ik al heel wat moeilijke stukken mogen transformeren en belichten. De NLP-opleidingen hebben mij inzichten gegeven over mijn eigen patronen en denkwijze en hoe ik mijn eigen wereldbeeld creëer. Doormiddel van verschillende technieken en methodieken ben ik dichter bij mijzelf gekomen en heb ik meer vertrouwen in mijzelf. Meditatie, yoga, zingen en muziek maken zijn bezigheden waar ik heel blij van wordt. De opleidingen die ik heb gevolgd hebben mij voorzien van kennis en inzichten, maar de kennismaking met plantmedicijn, regressie, hypnotherapie en ademwerk hebben mij toegang gegeven tot mijn eigen innerlijke wijsheid. Het vertrouwen voelen dat het allemaal goed is en dat we hier op aarde zijn om een aardse ervaring te beleven en mogen leren. En vooral genieten!! Dus laten we het dan ook leuk maken! Het onderzoeken en ontdekken van nieuwe dingen vind ik nu helemaal fantastisch. Ik volg mijn gevoel en intuïtie en laat angsten niet meer bepalen. Natuurlijk ben ik ook nog steeds in ontwikkeling en zijn er altijd nog stukken die voor mij uitdagend of spannend zijn, maar die mogen er zijn en geef ik ruimte. Daarom blijf ik zelf ook altijd bezig met mijn eigen processen door workshops, lezingen, bijeenkomsten retraites en opleidingen te volgen.

Het zorgen voor anderen op een liefdevolle en zachte manier is kenmerkend voor mij. Het creëren van een veilige setting staat bij mij centraal en deze zal ik ook altijd waarborgen. Vaak krijg ik van mensen terug dat ze de rustige en zachte energie van mij als heel fijn ervaren, waardoor het makkelijk is om zich open te stellen en met elkaar de diepte in te gaan. Dat neemt niet weg dat ik op sommige momenten ook doortasten en duidelijk kan zijn als dat nodig is. Iedereen krijgt vanuit zijn of haar onderbewuste ook precies datgene aangereikt wat op dat moment aandacht mag hebben. Ik ben degene die mee mag reizen door deze processen en de juiste begeleiding en veiligheid mag geven.

Ik gun iedereen weer die connectie met haar/ zijn innerlijke wijsheid en stel mij daarom beschikbaar om mensen hierin te begeleiden met de methodieken die ik niet alleen heb geleerd, maar ook zelf heb ervaren.

Let’s lighten up de world with our own sacred light!!

Mijn opgedane kennis tot nu toe:

NLP Practitioner, Mind Academy

NLP Master, Academy voor Psychologica

Social Work HBO Saxion College(Propedeus gehaald)

BQH, (Beyond Quantum Healing) practitioner, Candace Craw Goldman

TRB & BRTT (Trauma Release & Breathwork, Body Remembers Trauma Therapie) Inner Journey

Cacao Bliss process begeleider, Inner Journey

Luisterkind werker , Luisterkind

Akasha Kundalini Activation Training, In to Your Wilderness

Remember Your Medicine jaartraining, In to Your Wilderness

Cacao Ceremony online course, Karunika Full of Mind

Hiernaast heb ik nog vele opleidingen en trainingen online gevolgd.