Luisterkind

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen en antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en als mogelijk ook een verandering te weeg te brengen.

Kinderen laten vaak via gedrag of lichamelijke kenmerken zien dat er iets met ze is. Kinderen zijn nog niet zo goed in staat om dit te verwoorden en heel vaak hebben ze ook geen idee wat ze overkomt. De Luisterkindmethode is ideaal om vragen beantwoord te krijgen zonder dat het kind in een saai kantoor moet zitten of naar een praktijkruimte. Dit is natuurlijk al heel spannend voor kinderen. Als luisterkindwerker kan ik op afstand op energetische wijze contact maken en vanuit daar ontstaat er vaak een heel mooi gesprek met waardevolle inzichten waar ouders mee verder kunnen om hun kind nog beter te kunnen begeleiden tijdens het opgroeien.

Luisterkind is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die vastlopen, fysieke klachten hebben of problemen op wat voor gebied dan ook. Alle noodzakelijk onderwerpen kunnen besproken worden. Alles wat op dat moment relevant is voor de aanvragen zal aan bod komen en is noodzakelijk om weer verder te komen.

De Luisterkindafstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur wat er is besproken uitsluitend via mail. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Het zal zich vanzelf uitwijzen op welke manier dit gedaan kan worden. De afstemming kun je te allen tijde weer nalezen en zal op lange termijn heel waardevol zijn voor je persoonlijke groei.