Ik had Simone gevraagd voor een BQH- sessie omdat ik een blokkade ervaarde op werkgebied; op zoek naar een nieuwe baan was er op het laatste moment telkens iets vreemds wat het afketste, ergens iets energetisch waar ik niet verder in kwam.

Simone kwam bij mij thuis en na een korte uitleg zijn we begonnen. Het duurde even voordat ik in de juiste laag zat, Simone heeft me daarin heel goed begeleid. Tijdens de sessie heb ik heel veel liefde mogen ervaren en een healing ontvangen. Daarna voelde ik heel veel rust.

De BQH- sessie met Simone heeft ervoor gezorgd dat ik een baan heb welke op dit moment heel goed bij me past, zeker wat de werktijden betreft. Het stroomt weer en daar ben ik heel dankbaar voor.

BQH

Ik heb het als enorm intens ervaren, maar ook heel bijzonder. Ik ben met jullie hulp bij een diepere laag van mezelf gekomen waar ik niet bij wilde of kon komen omdat het te pijnlijk is.

Simone en Dio, jullie begeleiding hierin vind ik echt geweldig. Precies op het goede moment een hand op de juiste plek, mee ademen, kin naar beneden doen, tegendruk geven aan m’n voeten, alles voelde heel prettig en vertrouwd.

Ademcirkel en Sacred Cacao Ceremonie

Allereerst nog een keer enorm bedankt voor je fijne behandeling. Ik was gesloopt na afloop, heel ontspannen en erg in mijzelf gekeerd (heerlijk is dat).

Ik kon merken dat er veel loskwam, veel pijn en verdriet en dan schrik je hoeveel je eigenlijk lichamelijk vast houdt.

Wat ik vooral merkte is dat ik heel erg open ging staan. Dit heb ik het hele weekend goed ervaren.

Met name veel mensen viel mij erg tegen, het was alsof alles van iedereen door mij heen ging.

Je voelt jouw liefde en zorgvuldigheid tijdens de behandeling en je maakte het heel mooi persoonlijk met de aanvulling van de liederen.

Dank je wel hiervoor, het maakt dat het geheel heel veilig aanvoelt en daardoor kun je makkelijker loslaten.

TRB & BRTT

Nogmaals dank voor de mooie sessie die ik heb mogen beleven. Ik voel mij heel rustig op dit moment, dat heb ik een hele tijd niet meer ervaren.
Ik werd heel warm ontvangen. Er hangt een hele ontspannen sfeer en je zorgt voor een hele fijne en veilige omgeving. Door het gebruik van een heerlijke geur en hele rustige muziek, kun je al heel goed ontspannen.

Je legt heel goed uit wat er gaat gebeuren en gaf mij ook de ruimte om mijn tijd te nemen. Het openstellen van je hart door de Harrar methode is een mooie ervaring. Door jouw rustige houding gaf ik mij hier dan ook heel makkelijk aan over.

Het samen verbinden door het water is ook heel mooi om te beleven. Het voelde echt dat ik het niet alleen hoefde te doen.

En dan de sessie zelf, heerlijk vertroeteld onder een warme deken luisteren naar jouw rustige stem. Heerlijk om mij hieraan over te geven. Je stelt vragen die ertoe doen en je helpen om verder te komen. Ook geef je hier weer de ruimte om je tijd te nemen. Je gaat heel respectvol om met de informatie die je krijgt. Na de sessie heerlijk gedanst om weer goed te aarden en daarna heb je mij nog heerlijk verwend met een heerlijke maaltijd.

Ik ben bij jou weggegaan met een heel fijn gevoel. Ik was wel doodmoe. Maar na een dag vroeg naar bed ben ik heerlijk opgestaan en innerlijk heb ik een enorme rust gekregen, waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik heb je inmiddels al aanbevolen aan onze collega Nathalie en vol lof over je vertelt.

Ik hoop dat je heel veel mensen kan helpen met jouw therapie, dat gun ik eenieder.

TRB & BRTT

Geheel op mijn gemak gebracht ging ik de BQH-sessie in met Simone. Het werd een mooie reis die als vanzelf ontstond. Ik voelde me verbonden met het veld en met het team van begeleiders.
Dankzij de talenten en het โ€˜wetenโ€™ van Simone, die de ervaringen van de reis kon duiden, kreeg ik inzichten en werd me duidelijk dat ik een heling ontvangen had.
De dagen erna ervoer ik synchroniciteit waardoor ik stappen en afspraken heb gemaakt die me gaan helpen meer van mezelf hier op aarde neer te zetten. Heel heel blij met de ervaring. Dankjewel Simone๐Ÿ™๐Ÿผ

TRB & BRTT