BQH

Voor persoonlijke groei moeten we soms door barrières en lagen diep in ons onderbewuste.  Daar slaan we onze herinneringen, ervaringen en de bijbehorende emoties op als een harde schijf. Dit kunnen gebeurtenissen zijn uit dit huidige leven of uit vorige levens. Wanneer we gedurende het leven vastlopen of fysieke- en mentale pijn ervaren, wil er vaak iets gezien worden vanuit die diepe lagen van ons bewustzijn. Als mens zijn we pijn vermijdende wezens en gaan we pijn of weerstand liever uit de weg.

Tijdens een BQH sessie zorg ik voor een veilige en zachte setting waarbij ik jou begeleid naar die diepere lagen van je bewustzijn. We gaan samen onderzoeken wat er aandacht vraagt en waar er nog heling mag komen. Misschien uit dit leven of uit een vorig leven. BQH staat voor Beyond Quantum Healing en gaat door de barrières van tijd en ruimte. Alles is mogelijk!

Voel jij dat het tijd is om wat dieper naar binnen te gaan en loop je met vragen waar je maar geen antwoord op kan krijgen? Of ervaar je al langere tijd fysieke klachten? Tijdens een BQH sessie ga je weer contact maken met je eigen helende bronenergie. Je eigen hogere wijsheid die je te allen tijde kan aanroepen om meer vertrouwen te voelen, je meer geaard te voelen en weer kan genieten van het leven!

De BQH- methode is een vorm van hypnotherapie ontworpen door Candace Craw Goldman de rechterhand van Dolores Cannon, de grondlegster van Quantum Healing Hypnose Technique. BQH is een op hart en intentie gedragen methode voor bewustzijnsverruiming.

Hoe ziet het eruit?

KENNISMAKING

Nadat je een aanmelding hebt gedaan voor een sessie maken we een telefonische afspraak om even kennis te maken. Ik zal je dan ook vragen wat de reden is dat je een BQH sessie wil. Op deze manier kunnen we kennismaken en kijken of BQH voor jou goed voelt.

PLANNEN

Daarna plannen we een datum voor de sessie. Staat de datum vast, dan krijg je van mij een brief met informatie als voorbereiding op de sessie. Ook ontvang je een link voor het online intakeformulier. Ik geef 1 op 1 sessies altijd op een sfeervolle en passende locatie.

DE SESSIE

De sessie zal zo’n 4 tot 6 uur duren. We beginnen met een interview waarbij we jouw leven en alle belangrijke zaken bespreken. Dit kan ook tijdens een wandeling in de natuur. Ook nemen we de vragen door die je wellicht mee wil nemen de sessie in. Naar aanleiding van het gesprek zetten we een krachtige intentie en beginnen met de sessie.

AFSLUITEN EN GRONDEN

Na de sessie is er tijd en ruimte om weer rustig te landen. Je zult merken dat je erg vermoeid bent. Ik zorg voor een ontspannen sfeer met muziek en een lichte maaltijd om weer goed te gronden in je lichaam, zodat je weer goed naar huis kunt. Hier is er ook tijd om even na te praten over de sessie.

Intuïtief voel ik aan wat jij nodig hebt voor, na of tijdens een sessie. Dit kan zijn in de vorm van zang, dans, sjamanistische drums, reinigingsrituelen met kruiden of plantmedicijn, ontspanningsoefeningen, visualisaties of wat er zich maar aan dient.